اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

داماد قاتل هلاک شد | قتل عام ۵ نفر از خانواده همسر!

  • کد خبر: ۸۹۰۸۰
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۳
داماد قاتل هلاک شد | قتل عام ۵ نفر از خانواده همسر!
فرمانده انتظامی استان فارس گفت: با تلاش مأموران پلیس فارس، قاتلی که بامداد امروز ۵ نفر را به قتل و ۲ نفر را گروگان گرفته بود، به هلاکت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز. سردار رهام‌بخش حبیبی اظهار داشت: حوالی ساعت یک بامداد نخستین روز از آذرماه از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ یک فقره درگیری منجر به قتل ۵ نفر حدوداً ۳۵ تا ۶۰ ساله در خیابان "عدل" شیراز به ماموران پلیس اعلام و سریعا برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: ماموران در بررسی‌های اولیه مطلع شدند قاتل که داماد خانواده بوده با اسلحه کلاش ۵ نفر از بستگان درجه یک همسرش (۲ نفر برادر زن، همسر، دختر و پسر برادر خانم خودش) را کشته و با گروگان گرفتن دو نفر از بستگان مقتولان سریعا متواری شده است.

فرمانده انتظامی استان فارس خاطر‌نشان کرد: از همان لحظات اولیه ماموران پلیس اقدامات خود را برای شناسایی و دستگیری شروع و با تحقیقات فنی و تخصصی محل اختفا قاتل را در همان حوالی شناسایی کردند.

سردار حبیبی تصریح کرد: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضائی به محل مورد‌نظر اعزام شدند که قاتل به محض مشاهده پلیس با اسلحه کلاش اقدام به تیراندازی به سمت ماموران کرد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه پس از حدود یک ساعت درگیری، قاتل بدون توجه به دستور پلیس همچنان اقدام به تیراندازی می‌کرد، عنوان کرد: ماموران انتظامی در درگیری متقابل موفق شدند هر دو گروگان را به صورت صحیح و سالم آزاد و قاتل ۵۵ ساله را به هلاکت برسانند.

وی با اشاره به اینکه علت اصلی درگیری برابر بررسی‌های اولیه پلیس اختلاف مالی بر سر ارث و میراث بوده است، عنوان داشت: امنیت کنونی استان فارس به سادگی به‌دست نیامده که با حرکات سوء عده‌ای از مخلان نظم و امنیت خدشه‌دار شود؛ بنابراین به مردم اطمینان می‌دهیم با تمام توان حافظ امنیت و نظم و آرامش آنان هستیم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس نیز در تشریح این خبر گفت: در ساعات پایانی شب گذشته فردی با ورود به منزل خانواده همسر خود اقدام به قتل ۵ تن از اعضای این خانواده کرد که پس از شنیده‌شدن صدای شلیک و اطلاع همسایگان به فوریت‌های پلیس، تحقیقات آغاز شد و متاسفانه پس از ورود نیرو‌های انتظامی و بازپرس ویژه قتل به منزل با صحنه قتل ۵ تن از اعضای خانواده مواجه شدند.

سید‌مصطفی بحرینی با بیان اینکه قاتل پس از متواری‌شدن، صبح امروز نیز اقدام به گروگان‌گیری دو تن از نزدیکان خود کرد، خاطرنشان کرد: پس از تیر‌اندازی وی به سمت مأموران در جریان این گروگان‌گیری، با اقدام متقابل و به‌موقع پلیس متهم به هلاکت رسید و گروگان‌ها رهایی یافتند.

وی با اشاره به اینکه پرونده در شعبه ویژه قتل دادسرای جنایی و جرائم امنیتی شیراز مفتوح شده است، گفت: انگیزه اقدامات مجرمانه این افراد اختلافات خانوادگی و مسائل مالی بوده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->